reparatii casnice galati

montaj obiecte sanitare galati

montaj draperii in galati

montare prize intrerupatoare si aer conditionat in judetul galati

Reparaţii casnice Galaţi - Montaj obiecte sanitare Galaţi - Montaj draperii Galaţi - Montaj aer condiționat - Montaj aparatură electrică - Montaj prize şi întrerupătoare

EXECUTĂM REPARAȚII CASNICE

Aveți câteva probleme de rezolvat, amânate la nesfârșit, de exemplu s-au strâmbat ușile dulapului de la bucătărie, ușa frigiderului nu se mai închide bine, bagheta antistrop ornamentală de pe blatul bucătăriei s-a deteriorat și vreți să o schimbați sau soneria de la intrare nu mai funcționează?

Defecțiuni mărunte dar deranjante pe care, până la urmă trebuie să le rezolvați sau, pur și simplu vreți să vă puneți la punct imobilul, nu aveți timp, dispoziție sau priceperea necesară ca să vă apucați de ele? Aceste reparații, reglaje sau schimbări vă poate consuma mult timp.

Vă stăm la dispoziție pentru rezolvarea mai multor categorii de reparații casnice, reparații mici, migăloase ce pot fi rezolvate numai cu îndemanare, pricepere, ingeniozitate și cu sculele potrivite.

MONTĂM LA CERERE

Lucrăm doar cu personal licențiat și calificat ce asigură efectuarea unei lucrări corecte. Oferim servicii multiple de reparații casnice precum, montaj și reparații uși, întreținere și montaj ferestre, întreținere și montaj rulouri precum și întreținere și montaj aparaturi sau alte obiecte în imobil.

SERVICII DE REPARAȚII ȘI DEBLOCĂRI UȘI

Echipa noastră execută reparații din cele mai diversificate. Suntem meșterul casei dumneavoastră și ne puteți contacta pentru reparații de orice fel.

Știim ce greu este să găsești un meseriaș bun la toate, când zi de zi în casă apar tot felul de probleme pe care nu știi sau nu ai timp să le rezolvi.

Echipa noastră se deplasează la domiciliul dumneavoastră în vederea reparațiilor casnice. Este de ajuns să ne contactați la numărul afișat în pagina de contact, să ne spuneți problemele dumneavoastră și un om calificat se va deplasa cu toate sculele necesare rezolvării problemei.

Asigurăm deblocarea oricărei uși, indiferent că este vorba despre ușa de la intrarea într-o locuință, ușa de la baie, ușa mașinii personale sau chiar ușa unui seif.