montaj usi metalice galati

>montaj usi din lemn galati

>montaj usi pvc in judetul galati

montare usa metalica in galati

Montaj uși metalice Galaţi - Montaj uși lemn Galaţi - Montaj uși PVC Galaţi - Montare yală ușă - Reparație broască ușă - Înlocuire butuc și feronerie

SERVICII MONTAJ UȘI

Schimbarea ușilor interioare sau exterioare nu este chiar așa simplă pe cât pare, trebuie ținut cont de câteva aspecte la achiziționare. Înainte să cumpărați ușa măsurați spațiul de care dispuneți, de aceea cel mai bine e să apelați la un specialist pentru efectuarea măsurătorilor și a montajului.

Oferim gamă completă de servicii de montaj uşi metalice pentru locuința dumneavoastră sau alte imobile. Împreună cu clientul putem alege varianta cea mai bună pentru protecția locuinței.

Executăm lucrări de montaj pentru uși metalice atât pentru interior cât și pentru exterior. Montăm uși de lemn sau din PVC, dar și accesoriile acestora.

MONTĂM ORICE TIP DE UȘĂ

Realizăm montaje pentru orice tip de ușă atât la exterior cât și interior. Realizăm măsurătorile necesare pentru alegerea ușii potrivite. Oferim montaj pentru accesorii precum yală, butuc, broască, feronerie sau orice alt tip de accesorii.

Montare ușă metalică

Montăm uși metalice, de lemn sau din termopan atât la interior cât și la exterior.

Modificare ușă

Intervenim asupra ușii sau a tocului scurtându-le pentru un montaj corect.

Recondiționare ușă

Şlefuim ușile din lemn existente în imobil și aplicăm un nou strat de lac.

MONTAJ ACCESORII UȘI

Echipa noastră de lacătuși autorizați efectuează lucrări de montaj uși în cel mai scurt timp la domiciliul dvs. Avem experiență și personal calificat astfel putem satisface cele mai exigente cerințe ale clienților.

Montăm accesorii pentru uși și elemente de feronerie. Constatăm și înlocuim elementele defecte pentru ca ușa să funcționeze perfect.