reparatii usi galati

reparatii ferestre galati

reparatie usa in galati

reparatie fereastra in judetul galati

Reparații și reglaje uși Galaţi - Reparații ferestre Galaţi - Reparație ușă Galaţi - Reparație fereastră Galaţi - Înlocuire feronerie

REPARAȚII UȘI

Există posibilitatea ca ușile să nu creeze probleme după o anumită perioadă. Nu vă îngrijorați noi suntem aici pentru a vă ajutam în repararea problemelor legate de ușă.

Înlocuirea unei piese de feronerie la ușă necesită reglaj iar înlocuirea sticlei necesită calare. Chiar și înlocuirea garniturii necesită atenție, fiindcă o înlocuire de garnitură la ușă atrage după ea demontarea și montarea sticlei în cazul uși de termopan.

Repararea ușilor se va realiza fără a deteriora ușa, iar prețul unei astfel de reparații diferă de la o ușă la alta, și de asemenea de complexitatea și durata intervenției. Vă asigurăm că avem cele mai bune prețuri de pe piață.

Firma noastră este specializată în deblocarea și repararea oricărui tip de ușă, indiferent de tipul yalei, butucului sau a broaștei.

TIPURI DE REPARAȚII FERESTRE ȘI UȘI

Ferestrele și ușile sunt elementele cele mai utilizate din imobil. Astfel după o anumită perioadă acestea încep să se strice sau să nu mai funcționeze corespunzător. După constatarea problemei noi vă oferim soluția corectă. Reparăm orice tip de ușă și fereastră.

Reparații și reglaje uși

Efectuăm diverse reglaje sau reparații ce asigură buna funcționare a ușii.

Înlocuire feronerie

Schimbăm elementele de feronerie uzate atât pentru uși cât și pentru ferestre.

Reparații și reglaje ferestre

Realizăm reparații și reglaje specifice ferestrelor de termopan.

REPARAȚII FERESTRE

Ferestrele ca și oricare alt produs achiziționat de dumneavoastră pot îmtâmpina probleme și dacă nu sunt unele majore, necesită doar reglare.

Motive pentru defecțiuni pot fi unele din cele mai banale sau simple. Dacă din diverse motive se lasă ușa sau geamul de termopan, este necesar să chemați un specialist.

Nu este indicat să încercați singuri să reglați termopanele. Trebuie să știți că reglarea unei ferestre cu tâmplărie aluminiu sau PVC nu este floare la ureche. Operațiunea este mult mai complicată și complexă, puteți face mai mult rău decât bine dacă nu ați mai întâmpinat situații similare.

Reparațiile ferestrelor sunt necesare de obicei în momentul în care dumneavoastră ori nu ați făcut revizia ferestrelor, ori geamurile sunt vechi. Problemele pot apărea din multiple motive. Vă oferim soluții complete și informații utile pentru ferestrele și ușile dumneavoastră.