reparatii rulouri galati

montaj rulouri exterioare galati

reparatie rulou in galati

montare rulouri exterioare in judetul galati

Reparații rulouri Galaţi - Montaj rulouri exterioare Galaţi - Înlocuire elemente rulouri (garnitură, sită ruptă sau uzată, mânere și balamale defecte, șnur rulou, role glisare).

MONTAJ RULOURI

Una din cauzele cel mai des întâlnite în deteriorarea ruloului este manevrarea defectuoasă a șnurului , chingii, panglicii, precum și a mecanismelor de strângere a ruloului. O altă cauză se datorează faptului că greutatea lamelelor nu este adaptată tipului de manevrare și se alege întotdeauna calea mai ușoară.

La un rulou de exterior nu se defectează doar accesoriile care se văd, existând și piese încorporate în casetă. Accesoriile pot fi: rulmenți, roată antrenare, ax metalic, acționare manivelă. Axul metalic poate fi ușor îndoit dacă nu se ține cont de greutatea lamelelor, apoi urmează motoarele tubulare care nefiind adaptate greutății și dimensiunii ruloului se pot defecta foarte ușor, chiar dacă ele au încorporate un sistem de protecție.

Efectuăm reparațiile indiferent de tipul ruloului fie electric cu întrerupător, manual sau cu telecomandă.

CELE MAI UZUALE REPARAȚII RULOURI

Cele mai frecvent probleme pe care le-am întâmpinat atât noi cât și clienţii care au apelat la serviciile noastre de reparații rulouri și jaluzele exterioare din aluminiu sau din PVC (plastic) au fost următoarele.

Probleme cu șnurul

Am intervenit adesea la înlocuirea șnurului rupt a lamelelor sau a pamglicii de acționare.

Blocarea rulourilor

Datorită uzurii se poate întâmpla ca rulourile să rămână blocate, noi le vom debloca rapid și corect.

Defectarea angrenajelor

Efectuăm înlocuirea elementelor de agrenare a rulourilor atât interioare cât și exterioare.

ÎNLOCUIRE ELEMENTE RULOURI

Ne ocupăm de reparații rulouri exterioare din aluminiu, revizii periodice preventive, înlocuire garnitură, sită ruptă sau uzată, înlocuire mânere și balamale defecte, înlocuirea mecanismului de acționare, șnurului rulou, panglicii, role glisare, automatizare și motorizare rulouri sau alte elemente.

Experiența în reparații rulouri exterioare, acumulată de-a lungul unei perioade îndelungate de activitate, ne ajută să oferim clienților noștri soluții fiabile, la un înalt grad calitativ și într-un timp foarte scurt.

Indiferent de tipul de rulouri pe care le ai (direct pe ramă ferestrei, în golul ferestrei, pe peretele exterior ferestrei), noi te ajutăm să prelungești durata de folosire a acestora și să le menții într-o stare bună de funcționare.